Kampreferat U10 Drenge

u10-kampreferat-hovedgaard-4

Stolte trænere

Stensballe’s U10 drenge var draget til topkamp i Hovedgaard mod rækkens ubesejrede nummer 1. Inden kampen lå Hovedgaard med imponerende maximum point og Stensballe på 2. pladsen lige under med 2 point færre. Så der var lagt op til en spændende kamp mellem rækkens 2 bedste mandskaber.

Kampen startede med højt tempo og deraf også en ret høj spildprocent. Godt forsvarsspil og flotte redninger i begge ender holdt i 1. halvlegs indledning målscoren nede. I slutningen af halvlegen fik begge hold spillet til at flyde og fine angrebskombinationer gav mål. 6-8 føring ved pausen til Stensballe.
Stensballe startede 2. halvleg med at lukke fuldstændig af i forsvaret og holde Hovedgaards bedste spillere fra at score. Der blev tacklet, lavet parader og stjålet bolde. Dette gav også mulighed for endnu flere redninger af Markus i målet. Samtidig meldte alle mand sig på banen i angrebet og der blev spillet flot op til især de 2 backs (Rasmus og Tobias), som kunne sende boldene i mål.

 

En helstøbt holdindsat, hvor alle mand gav alt, hvad de havde.

Uanset hvilken opstilling der blev valgt, så blev der fightet og kæmpet om hver en bold. Slutcifrene endte med 9-12 i Stenballe’s favør og de 2 point kunne tages med hjem.

God stemning i hallen, fælles indløb og kåring af kampens spiller fra begge hold. Det er fedt at spille kamp i Hovedgård.

Målscorere: Rasmus 5, Tobias 5, Noah Højlund 1 og Noah Henningsen 1. Derudover var William, Jonathan, Markus og Clara Ann med på holdet.

Nu mangler kun 1 kamp før efterårs sæsonen slutter. Sidste kamp søndag mod Horsens HK kl. 9.00 i Stensballe hallen. Holdet har flyttet sig fra uge til uge og det er en fornøjelse at komme til træning. Vi kunne stadig godt bruge et par mand mere, men vi klarer os med hjælp fra U10 piger.

Mvh
Mette og Ronnie

Efterlad en kommentar