Kampreferat Forturnering U10-Drenge

Søndag den 10. september i Hovedgård var vores U10 Drenge til Forturnering for at få os placeret i den rigtige pulje, når de rigtige turneringskampe går i gang henover efteråret. Holdet var ramt af enkelte afbud, så der var indkaldt forstærkning af 2 U10 Pige spillere i form af Sofie-Amalie og Clara Ann.

Skulle der sidde drenge fra årgang 07/08 som har mod på at spille håndbold i Stensballe, så er alle meget velkomne. Vi træner mandag kl. 17.00-18.00 og Torsdag kl. 17.30-18.30.

Det var første rigtige kamp i den blå SIK dragt, så der var nerver på hos både trænere og spillere. 1. kamp mod Skanderborg blev desværre tabt med 5-3 efter en rigtig forsvarskamp. Begge hold stod meget solidt i forsvaret og der var både tacklinger, parader og redninger i begge ender. Angrebsspillet flød ikke, men det skyldtes primært den manglende tid og det faktum, at holdet er helt nyt og aldrig har spillet en betydende kamp før.

Dagens 2. kamp blev til gengæld vundet med 7-2 over Horsens HH. En flot fight igen grundlagt med solidt forsvarsspil og klassespil i målet af Markus. I den anden ende begyndte kombinationerne og samspillet at køre bedre og stor ros til hele holdet for en flot indsats.

Søndag den 17. september er næste runde i Forturnering og U10 Drenge har nu 2 gode træninger at øve angrebsspil i inden det går løs. Vi mangler i den grad skarphed i afslutningerne og der skal øves indbyrdes forståelse. Humøret er højt og vi glæder os allerede til de næste udfordringer.

 

Mvh

Trænerteamet

Mette og Ronnie

Efterlad en kommentar