KAMPREFERAT: Forturnering 2 – Søndag den 17/9 med U10 drenge

kampreferat-u10drenge-sik-1

SIK’s U10 Drenge var denne søndag taget til Kjellerup for at spille 2. del af forturneringen. Sejs-Svejbæk og Engesvang var modstanderne, som skulle besejres, hvilket skulle vise sig at blive en stor opgave for det urutinerede SIK hold. Holdet var igen denne søndag ramt at afbud og Clara Ann fra U10 piger var indkaldt som gardering.

Første kamp mod Sejs-Svejbæk blev endnu en forsvarskamp. Masser af fight, tacklinger, parader og redninger og ikke særligt sammenhængende angrebsspil. Ved pausen stod der 2-2 og i 2. halvleg blev der forsøgt forskellige opstillinger, men intet kunne åbne op for det gode forsvar hos Sejs-Svejbæk. Intensiteten var høj og spændingen i top til sidste fløjt. Kampen endte 4-4 og alle 4 mål blev scoret af Rasmus. En flot kamp, som SIK kan være meget stolte af. Der blev virkelig vist mandsmod.

Få minutter efter startede dagens anden kamp mod Engesvang. En fysisk stærk modstander med en meget stor profil i deres nummer 3. Forsvaret hang ikke helt sammen som i de første af sæsonens kampe og der var ikke samme hjælp til Markus i målet. Angrebsspillet blev igen forkrampet og der manglede løsninger til at åbne modstanderens forsvar op. Igen var SIK’s helt store profil Rasmus i både forsvar og angreb, men der skal lyde stor ros til alle spillere for at kæmpe med de tilbageværende kræfter. Energien slap desværre op og kampen blev tabt 10-8. Målscorere blev Rasmus med 5 mål og Noah med 3 mål.

Nu venter nogle gode træninger med fokus på samspil, gennembrud og ikke mindst kvalitet i afslutningerne inden det går løs i den forestående turnering. Vi er fulde af optimisme og glæder os til, at SIK igen har et U10 drenge hold til at repræsentere de blå/hvide farver.

 

Mvh

Trænerteamet

Mette og Ronnie

kampreferat-u10drenge-sik-2

Efterlad en kommentar