Vinder af vinsmagningskonkurrencen er…

[two_third last=”no” spacing=”yes” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” class=”” id=””][imageframe lightbox=”no” style_type=”bottomshadow” bordercolor=”” bordersize=”0px” borderradius=”0″ stylecolor=”” align=”none” link=”” linktarget=”_self” animation_type=”0″ animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″ class=”” id=””] [/imageframe][/two_third][one_third last=”yes” spacing=”yes” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” class=”” id=””][fusion_text]

Esther Joensen

(Helena U10)

Esther havde imponerende alle oprindelseslande rigtige og 2 ud af 3 priser rigtige. FLOT!
Præmien – 3 flasker vin – overrækkes til Esther ved træningen.

[/fusion_text][/one_third][separator style_type=”none” top_margin=”20″ bottom_margin=”20″ sep_color=”” icon=”” width=”” class=”” id=””][one_third last=”no” spacing=”yes” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” class=”” id=””][content_boxes layout=”icon-boxed” icon_circle_size=”medium” icon_align=”left” columns=”1″ class=”” id=””][content_box title=”Vinene var følgende:” icon=”fa-glass” backgroundcolor=”#1e73be” iconcolor=”#3d3c3c” circlecolor=”#ffffff” circlebordercolor=”#1e73be” iconflip=”” iconrotate=”” iconspin=”no” image=”” image_width=”35″ image_height=”35″ link=”” linktext=”” linktarget=”_self” animation_type=”0″ animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″] VIN 1: kr. 46,- fra Frankrig
VIN 2: kr. 59,- fra Sydafrika
VIN 3: kr. 79,- fra Italien[/content_box][/content_boxes][/one_third][one_third last=”no” spacing=”yes” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” class=”” id=””][content_boxes layout=”icon-boxed” icon_circle_size=”medium” icon_align=”left” columns=”1″ class=”” id=””][content_box title=”35 har meldt positivt tilbage vedr. vinsmagning” icon=”fa-thumbs-o-up” backgroundcolor=”#1e73be” iconcolor=”#3d3c3c” circlecolor=”#ffffff” circlebordercolor=”#1e73be” iconflip=”” iconrotate=”” iconspin=”no” image=”” image_width=”35″ image_height=”35″ link=”” linktext=”” linktarget=”_self” animation_type=”0″ animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″] [/content_box][/content_boxes][/one_third][one_third last=”yes” spacing=”yes” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” class=”” id=””][content_boxes layout=”icon-boxed” icon_circle_size=”medium” icon_align=”left” columns=”1″ class=”” id=””][content_box title=”Se billeder fra dagen herunder” icon=”fa-camera” backgroundcolor=”#1e73be” iconcolor=”#3d3c3c” circlecolor=”#ffffff” circlebordercolor=”#1e73be” iconflip=”” iconrotate=”” iconspin=”no” image=”” image_width=”35″ image_height=”35″ link=”” linktext=”” linktarget=”_self” animation_type=”0″ animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″] [/content_box][/content_boxes][/one_third][separator style_type=”none” top_margin=”10″ bottom_margin=”10″ sep_color=”” icon=”” width=”” class=”” id=””][fusion_text][soliloquy id=”10457″][/fusion_text]

Efterlad en kommentar