Deltag i DHF’s børnetræner uddannelse

[fusion_text]Deltag i DHF’s børnetræner uddannelse. Du kan være med uanset om du er igang med din uddannelse eller vil springe på nu. Alle trænere i klubben, samt potentielle trænere og hjælpere er velkomne.[/fusion_text][separator style_type=”none” top_margin=”10″ bottom_margin=”10″ sep_color=”” icon=”” width=”” class=”” id=””][three_fifth last=”no” spacing=”yes” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” class=”” id=””][imageframe lightbox=”no” style_type=”bottomshadow” bordercolor=”” bordersize=”0px” borderradius=”0″ stylecolor=”” align=”none” link=”” linktarget=”_self” animation_type=”0″ animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″ class=”” id=””] [/imageframe][/three_fifth][two_fifth last=”yes” spacing=”yes” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” class=”” id=””][fusion_text]Modul 4 – Træning i praksis

Modul 6 – Opvarmning og skudtræning

Det er IKKE en forudsætning, at have de før-liggende moduler.

Kurserne foregår i Stensballe Hallen
Lørdag d. 14. marts kl. 09.00 – 17.00

Forplejning incl.
Gratis at deltage.[/fusion_text][/two_fifth][tagline_box backgroundcolor=”description=” shadow=”yes” shadowopacity=”0.7″ border=”1px” bordercolor=”” highlightposition=”top” content_alignment=”left” link=”mailto:sebastian.kristoffersen76@gmail.com” linktarget=”_self” modal=”” button_size=”medium” button_shape=”square” button_type=”flat” buttoncolor=”” button=”Tilmeld dig på mail til Sebastian” title=”Tilmelding” description=”” animation_type=”0″ animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″ class=”” id=””]Al tilmelding foregår via Sebastian på mail eller tlf: 29 22 72 18[/tagline_box]

Efterlad en kommentar