Afslutningsstævne i Stensballe hallen d. 28. juni 2014

[fusion_text]

Ta’ hele familien med til håndbold-afslutning I SIK Lørdag 28. juni 2014 10.00-15.00.
Det bliver en FANTASTISK dag, hvor vi varmer op under SIK Håndbold fællesskabet

Hver årgang spiller en lille håndbold-turnering på minibaner

[/fusion_text][separator style_type=”none” top_margin=”10″ bottom_margin=”20″ sep_color=”” icon=”” width=”” class=”” id=””][one_half last=”no” spacing=”yes” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” class=”” id=””][title size=”2″ content_align=”left” style_type=”double” sep_color=”” class=”” id=””]Turneringsplan[/title][fusion_text]ALLE spiller på minibaner – 10 min pr. kamp – med skumbolde

10.00-10.45 => U4 Trille og Trolle
11.00-13.00 => U6 + U8
13.00-14.00 => Senior
14.00-15.00 => U10+U12[/fusion_text][/one_half][one_half last=”yes” spacing=”yes” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” class=”” id=””][title size=”2″ content_align=”left” style_type=”double” sep_color=”” class=”” id=””]Pris[/title][fusion_text]GRATIS! – og bliv endelig HELE dagen!

(i det kreative hjørne koster enkelte ting 10,-)[/fusion_text][/one_half][one_half last=”no” spacing=”yes” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” class=”” id=””][title size=”2″ content_align=”left” style_type=”double” sep_color=”” class=”” id=””]Diverse[/title][fusion_text]Vi får alle lidt kage og saftevand,  men ellers er cafeteriet åbent hele dagen.[/fusion_text][/one_half][one_half last=”yes” spacing=”yes” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” class=”” id=””][title size=”2″ content_align=”left” style_type=”double” sep_color=”” class=”” id=””]Aktiviteter[/title][fusion_text]ALLE kan være med til de mange sjove aktiviteter – hoppeborg, skud med fartmåler, flødebollekaster, kreativt hjørne, motorik-redskaber og selvfølgelig en masse dejlig håndbold[/fusion_text][/one_half][fullwidth backgroundcolor=”#3d3c3c” backgroundimage=”” backgroundrepeat=”no-repeat” backgroundposition=”left top” backgroundattachment=”scroll” video_webm=”” video_mp4=”” video_ogv=”” video_preview_image=”” overlay_color=”” overlay_opacity=”0.5″ video_mute=”yes” video_loop=”yes” fade=”no” bordersize=”0px” bordercolor=”” borderstyle=”solid” paddingtop=”20px” paddingbottom=”20px” paddingleft=”0px” paddingright=”0px” menu_anchor=”” equal_height_columns=”no” hundred_percent=”no” class=”” id=””][fontawesome icon=”fa-child” circle=”yes” size=”large” iconcolor=”#ffffff” circlecolor=”#4d4c4c” circlebordercolor=”” flip=”” rotate=”” spin=”no” animation_type=”0″ animation_direction=”down” animation_speed=”1″ alignment=”center” class=”” id=””][separator style_type=”none” top_margin=”10″ bottom_margin=”20″ sep_color=”” icon=”” width=”” class=”” id=””][fusion_text]

 For ALLE voksne

Vi introducerer FITNESS HÅNDBOLD for Seniorer.
Vi håber alle voksne vil være med til at prøve kl. 13.00-13.15 – det kræver absolut ingen forudsætninger eller håndboldtøj.
Vi træner i øvrigt hver onsdag 20.00-21.30 (+ 3. halvleg) – kom og vær med!

[/fusion_text][/fullwidth][separator style_type=”none” top_margin=”10″ bottom_margin=”20″ sep_color=”” icon=”” width=”” class=”” id=””][fusion_text]

Vi GLÆDER os til at se jer.

Mange Håndbold-Hilsener fra SIK Håndbold

INVITATION ER UDDELT TIL ALLE SPILLERE VED UGENS TRÆNINGER SAMT SENDT PÅ MAIL.
TILMELDINGSBLANKET AFLEVERES TIL TRÆNERNE VED DEN NÆSTE TRÆNING.

[/fusion_text]