Kaniner til kursister

[two_third last=”no” spacing=”yes” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” class=”” id=””][imageframe lightbox=”no” style_type=”bottomshadow” bordercolor=”” bordersize=”0px” borderradius=”0″ stylecolor=”” align=”none” link=”” linktarget=”_self” animation_type=”0″ animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″ class=”” id=””] [/imageframe][/two_third][one_third last=”yes” spacing=”yes” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” class=”” id=””][fusion_text]Mandag den 11. november afvikles der trænerkursus for ungdomstrænerne (6-10 års spillere).

I pigernes træningstid fra Klokken 16-17 er u8 pigespillerne “kaniner” for kursisterne.

I drengenes træningstid fra klokken 17-18 er U8 drengespillerne “kaniner” for kursisterne.

Husk at vi frem til jul har fordelt træningen som ovenstående og efter jul bytter pigerne og drengene deres træningstider.
Vi glæder os til at se en masse skønne drenge og piger.

[/fusion_text][/one_third]

Efterlad en kommentar