SIK comeback til turneringshåndbold

[two_third last=”no” spacing=”yes” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” class=”” id=””][fusion_text][soliloquy id="3140"][/fusion_text][/two_third][one_third last=”yes” spacing=”yes” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” class=”” id=””][fusion_text]

Tirsdag den 7. maj var dagen hvor SIK håndbold atter kom tilbage på håndboldlandkortet.

To kampe i Hatting ved DGI´s udendørs sommerturnering, tog 7 gæve Qvinder afsted til. En del afbud pa af sygdom gjorde at der ikke var nogen udskiftninger, men de 7 piger fightede som heroiske kæmperer, og resultaterne blev til 2 hæderlige nederlag på 20-16 til Hatting og 14-10 Aale.[/fusion_text][/one_third]

Efterlad en kommentar