Håndboldsjov i Kristi Himmelfartsferien for U10 & U12 piger & drenge

[fullwidth backgroundcolor=”” backgroundimage=”” backgroundrepeat=”no-repeat” backgroundposition=”left top” backgroundattachment=”scroll” video_webm=”” video_mp4=”” video_ogv=”” video_preview_image=”” overlay_color=”” overlay_opacity=”0.5″ video_mute=”yes” video_loop=”yes” fade=”no” bordersize=”0px” bordercolor=”” borderstyle=”” paddingtop=”20px” paddingbottom=”20px” paddingleft=”0px” paddingright=”0px” menu_anchor=”” equal_height_columns=”no” hundred_percent=”no” class=”” id=””][fusion_text]I Kristi himmelfarts ferien har S.I.K. holdt håndbold weekend. Vi har haft en SUPER WEEEKEND, hvor vi har arbejdet med et bedre sammenhold og teamarbejde. Vi har været sammen et helt døgn og det gav os STOR mulighed for, at lære hinanden bedre at kende og grine sammen.[/fusion_text][separator style_type=”none” top_margin=”20″ bottom_margin=”20″ sep_color=”” icon=”” width=”” class=”” id=””][title size=”2″ content_align=”left” style_type=”double” sep_color=”” class=”” id=””]Fredag[/title][one_third last=”no” spacing=”yes” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” class=”” id=””][imageframe lightbox=”no” style_type=”none” bordercolor=”” bordersize=”0px” borderradius=”0″ stylecolor=”” align=”none” link=”” linktarget=”_self” animation_type=”0″ animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″ class=”” id=””] [/imageframe][/one_third][two_third last=”yes” spacing=”yes” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” class=”” id=””][fusion_text]Vi mødte op i Stensballehallen fredag kl. 16. hvor vi alle var omklædte og klar til at spille håndbold. Vi spillede indtil kl. 19 og efterfølgende gik vi til Triton med alt vores bagage og fik dejlig aftensmad som Samuels far havde lavet.

Efter vi havde spist aftensmad gik vi tilbage til hallen, hvor vi legede og spillede håndbold.
Kl. 21.30 gik vi tilbage til Triton igen og fik dessert uhhmmmm.
Vi skulle sove inden kl. 24.00 men det var svært, da vi ikke kunne falde i søvn. Vi grinede og hyggede os til kl. 00.30 også meldte trætheden sig.
GODNAT![/fusion_text][/two_third][separator style_type=”none” top_margin=”20″ bottom_margin=”20″ sep_color=”” icon=”” width=”” class=”” id=””][title size=”2″ content_align=”left” style_type=”double” sep_color=”” class=”” id=””]Lørdag[/title][two_third last=”no” spacing=”yes” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” class=”” id=””][fusion_text]Lørdag morgen skulle vi op kl. 8.00 men det var meget svært, da vi var trætte og Gitte måtte kalde op til flere gange.
Til sidst kom vi ud af dynerne og spiste morgenmad. Gitte havde bagt de dejligste boller, som vi alle spiste med smil på læben.

Kl. 9.30 gik vi til Stensballehallen, hvor vi spillede inde i hallen. Efterfølgende gik vi udenfor og spillede en kamp og det var SUPER SJOVT.

Vi gik tilbage til Triton hvor vi fik rester af den dejlige aftensmad og dessert.
Vi blev alle hentet kl. 13, hvor vi sammen skulle rydde op efter hinanden, da vi meget gerne vil låne Triton en anden gang.[/fusion_text][/two_third][one_third last=”yes” spacing=”yes” background_color=”” background_image=”https://www.stensballe-haandbold.dk/wp-content/uploads/2014/12/haandboldsjov-stensballe-kropstamme-225×300.jpg” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”solid” padding=”” class=”” id=””][imageframe lightbox=”no” style_type=”none” bordercolor=”” bordersize=”0px” borderradius=”0″ stylecolor=”” align=”none” link=”” linktarget=”_self” animation_type=”0″ animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″ class=”” id=””] [/imageframe][/one_third][/fullwidth][two_third last=”yes” spacing=”yes” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” class=”” id=””][fusion_text]Udover det har vi også leget mange forskellige lege som var mega sjove. Vi legede ”spagetti og skumfiduser”, ”de 3 paradis øer” og vi lavede LEGO ting efter figur.
Men det har ikke bare handlet om, at lege og at være sammen. Vi har selvfølgelig også spillet en masse håndbold både sammenspil og skud.
Jeg syntes, at Gitte har lavet en SUPER SJOV og UDFORDRENDE weekend for alle håndbold spillere i S.I.K.

Vi siger alle tusinde tak til Gitte for en god weekend

[/fusion_text][/two_third][fusion_text][soliloquy id="82"][/fusion_text]