SIK Julecup 2012 fredag den 21.12.12

[fusion_text]

Masser af god håndbold i Stensballe Hallen

Efter vi har været igang med Håndbold træningen i SIK i godt og vel 2 måneder, synes vi, at børnene var ved at være klar til at prøve kræfter med nogle af de andre klubber i Horsens.
Derfor inviterede vi Lund, Torsted Dagnæs og Glud til at komme og spille til vores lille SIK Julecup. Vi var ialt 6 hold fra fire klubber, godt og vel 100 spillere, trænere, forældre, hjælpere og dommere, der var med til at danne rammen om denne fantastiske dag. Der skulle afvikles 15 kampe i løbet af dagen. Derudover var der lotteri, hvor rigtig mange børn gik glade hjem med præmier.

Tak for opbakningen

Opbakningen til stævnet har været enormt, særligt skal nævnes de forældre der enten deltog på dagen, kom med frugt/kager eller sponsorgaver. Uden Jeres og Jeres børns opbakning ville dette ikke kunne lade sig gøre. Vi mødtes klokken 10, og den første kamp blev spillet klokken 10.45, under kyndige hænder af dommer og dommerbord. Efter hver af de 15 kampe blev “Kampens spiller” kåret, hvilket gav lidt mere kolorit på stævnet og meget stolte børn, forældre, medspillere og trænere.
Slutteligt blev alle hold hyldet én efter én med medaljer, og vinderholdet som blev Torsted/dagnæs 2, fik en Hummeltaske hver, samt det eftertragtede trofæ – et pokalfad i sølv, med indgaraveret: Vinder af SIK Julecup 2012.
Vi glæder os over at det ser ud til at der er dannet grundlag for Håndbold i Stensballe, og ser frem til hvad 2013 byder, og det er i hvert fald ikke sidste gang vi afholder et stævne.

[/fusion_text][separator style_type=”double” top_margin=”20″ bottom_margin=”20″ sep_color=”” icon=”” width=”” class=”” id=””][fusion_text]

Hjemmehold Udehold Kampens spiller /klub
Stensballe 1 Thorsted-Dagnæs 1 Helene Jensen / Torsted Dagnæs 1
Thorsted-Dagnæs 2 Lund Jacob Christensen / Torsted Dagnæs 2
Stensballe 2 Glud Rasmus Sørensen / SIK 2
Thorsted-Dagnæs 1 Thorsted-Dagnæs 2 Rasmus Hedegaard / Torsted Dagnæs 2
Glud Lund Jonathan / Glud
Stensballe 2 Stensballe 1 Christian Aarup / SIK 1
Thorsted-Dagnæs 2 Glud Mathias / Glud
Lund Stensballe 1 Daniel Landstrøm / Lund
Thorsted-Dagnæs 1 Stensballe 2 Emilie Finnedal / Torsted Dagnæs 1
Stensballe 1 Thorsted-Dagnæs 2 Lukas Hansen / SIK 1
Lund Thorsted-Dagnæs 1 Daniel Schreiber / Lund
Glud Stensballe 1 Mie Balle Schmidt / SIK 1
Stensballe 2 Thorsted-Dagnæs 2 Marcus Engelbreth / SIK 2
Glud Thorsted-Dagnæs 1 Jesper / Glud
Stensballe 2 Lund Simon Givskov / Lund

[/fusion_text][separator style_type=”double” top_margin=”20″ bottom_margin=”20″ sep_color=”” icon=”” width=”” class=”” id=””][fusion_text][soliloquy id="3293"][/fusion_text]

Efterlad en kommentar